Bibliocenter Walk&Talk: Maak werk van je loopbaan!

WEERT – De arbeidsmarkt blijft in beweging. Beroepen verdwijnen, maar er ontstaan ook telkens nieuwe kansen. Jouw situatie kan ook veranderen, je haalt nieuwe diploma’s of krijgt nieuwe wensen met betrekking tot werk. Kun je hier advies bij gebruiken? Kom dan naar de Walk&Talk bij Bibliocenter in Weert op 20 december van 9.30 tot 11.30 uur. 

Gerry Beenders en Han Cuijpers, adviseurs Leren & Werken bij het Leerwerkloket Midden-Limburg, helpen je verder om werk te maken van je loopbaan. Tijdens deze interessante workshop vertellen zij wat het Leerwerkloket doet, wat het belang is van een Leven Lang Leren en Ontwikkelen en geven je een update van actuele, regionale arbeidsmarktinformatie. Ook reiken ze je handige hulpmiddelen aan over scholings- en loopbaanadvies en bespreken ze welke subsidiemogelijkheden er zijn. 

Wat is een Walk&Talk?

Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. Deelname is gratis en kan alleen na aanmelding via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda

Spreekuur Loopbaanbegeleiding

Wil je ook persoonlijk loopbaanadvies van een coach? Meld je dan aan voor het gratis Spreekuur Loopbaanbegeleiding op 24 december tussen 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens dit spreekuur is Myra Fens, coach aanwezig voor advies. Zij kan je bijvoorbeeld helpen met het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Wil je gebruik maken van het spreekuur? Meld je dan aan via: www.bibliocenter.nl/loopbaanbegeleiding.