Komt er weer een wensboom in Maarheeze met Kerst 2021?

MAARHEEZE – Vanaf december 2017 stonden er, op diverse plekken, tijdens de feestdagen, in Maarheeze wensbomen. Daarin konden wensen worden gehangen voor of van  inwoners van Maarheeze. Samen met de Sociaal Makelaar heeft de werkgroep een heleboel mensen kunnen verrassen. Het was steeds een enorm succes. Zelfs vorig jaar, toen door de coronamaatregelen alles digitaal moest plaatsvinden, zijn er mensen, die het verdienden, in het zonnetje gezet. Ook dit jaar wil de werkgroep weer de mogelijkheid bieden wensen aan te melden. Dit kan middels verschillende wensbomen in het dorp, maar ook digitaal. Op 13 december worden er op verschillende plaatsen wensbomen neergezet en kunnen de wensen erin worden gehangen. Ook kan men vanaf die dag digitaal wensen insturen via wensboommaarheeze@gmail.com. Op 10 januari 2022 eindigt de actie.

En ook dit jaar doen we weer een beroep op u, inwoners van Maarheeze!

Draagt u dit initiatief een warm hart toe en kunt u een financiële bijdrage doen? Dan kunt u het geld overmaken op rekeningnummer NL06RABO0142618756 t.n.v. Stichting Project Organisatie Sociaal Netwerk Cranendonck onder vermelding van “Wensboom”. De werkgroep kan dan ook dit jaar weer een heleboel mensen gaan verrassen.