Zo goed als nieuw bij Goed Gebruikt Goed 

WEERT – Goed Gebruikt Goed in Weert is een gezellige snuffelwinkel waar van alles te vinden is. Denk aan meubels, witgoed, kleding, kleingoed en curiosa. Deze kringloopwinkel is ruim 1000 vierkante meter groot en heeft voor ieder wat wils. Beheerder Mario van den Boom: “Alle artikelen die we aanbieden zijn in prima staat en kunnen perfect nog een ronde mee. Onze kringwinkel is overzichtelijk en bovendien kunnen ze hier ook terecht voor het inleveren van klein afval en zijn we sinds 29 november ook een officieel POSTnl pakket plus punt.” 

Mario is ondertussen al ruim 1 jaar de beheerder van Goed Gebruikt Goed. “Wat voorheen een 2e hands meubelzaak was hebben we omgetoverd tot een volwaardige kringloopwinkel waar men niet enkel terecht kan voor meubels, groot en klein, maar ook speelgoed, kleding, witgoed en huishoudelijke apparaten, multimediaproducten zoals hifi-apparatuur, tv’s, dvd’s, games,.. zijn er te vinden. “Al onze producten zijn in goede staat en kunnen perfect nog een ronde mee.” 

Maar dat is nog niet alles. Iedereen kan bij Goed Gebruikt Goed eveneens terecht voor het inleveren van batterijen, frituur olie of vet, led/tl verlichting, klein metaal en elektronisch apparatuur allerhande. Binnenkort zal dit nog meer uitgebreid worden. “Onze visie is om alles wat recycleerbaar is te recycleren,” aldus Mario. Bovendien biedt Goed Gebruikt Goed ook de mogelijkheid om goederen te doneren, en indien gewenst kunnen spullen ook opgehaald en/of bezorgd worden. 

Loop dus zeker eens binnen bij Goed Gebruikt Goed en laat u verrassen door het grote aanbod! De koffie (of thee of choco) staat klaar! 

Goed Gebruikt Goed 

Graafschap Hornelaan 118 H 

6004 HT Weert 

Tel. 0031 495 534434

www.goedgebruiktgoed.com