LightRun SACN

PELT – Je kan alles tot in de puntjes regelen, maar één belangrijk punt weet je nooit echt op voorhand. Het weer… Speciaal voor de lightrun kochten we 75 kaarsen aan om deze net als 2 jaar geleden aan te steken, maar hoeveel moeite we ook deden, door de vele wind en regen gingen ze steeds uit. Dan maar lopen zonder extra verlichting helaas. Een aantal moedige kinderen en volwassenen kwamen opdagen om te lopen voor dit mooi doel, het doel was namelijk een belevenistafel voor ouderen met dementie. Via deze tafel konden de ouderen foto’s en filmpjes herbekijken van vroeger, zo ook konden zij vele leuke denkspelletjes spelen. Uiteindelijk zamelde we 701,55 euro in op deze zeer natte dag. Toch was de opkomst niet zo heel groot, dit wil zeggen dat alle aanwezigen zeer gul zijn geweest. Bedankt aan alle aanwezigen en vrijwilligers, twee weken na deze inzameling konden we een kijkje gaan nemen in het woonzorgcentrum Sint-Jozef Pelt, daar waar de belevenistafel stond te pronken en we vele blije gezichten konden zien van de bewoners! Hier doen we het voor!