Pastorale Eenheid St.-Jozef

HAMONT-ACHEL – De Pastorale Eenheid St.-Jozef organiseert vieringen met Kerstmis en Nieuwjaar. Op maandag 20 december is er om 19.00 uur een Biechtviering in de kerk te Hamont centrum. Op vrijdag 24 december, kerstavond, is er om 18.00 uur een gezinsviering in de kerk te Hamont-centrum. Om 21.30 uur is er eveneens een viering in de kerk van Achel-Statie. Op zaterdag 25 december, kerstdag, is er een viering om 9.00 uur in de kerk te Hamont centrum, om 9.30 uur in de kerk van Achel-centrum en om 10.30 uur in de kerk van Hamont-Lo. Op zondag 26 december om 9.00 uur IO in de kerk van Hamont-centrum, om 9.30 uur in de kerk van Achel-centrum. Op Nieuwjaarsdag, zaterdag 1 januari, is iedereen welkom voor de viering om 9.00 uur in de kerk van Hamont-centrum, om 9.30 uur in de kerk van Achel-centrum. Op zondag 2 januari is er om 9.00 uur IO een viering in de kerk van hamont-centrum, om 9.30 uur in de kerk van Achel-centrum en om 10.30 uur in de kerk van Hamont-Lo. Noteer nu al in uw agenda: op zondag 9 januari om 10.00 uur is de aanstellingsviering van pastoor Innocent in de Laurentiuskerk van Hamont. Er zijn die zondag geen andere vieringen in onze Pastorale Eenheid. 

Gezocht: kids met talent voor Kerstviering Speel jij een muziekinstrument? Kan je mooi voorlezen? Wil je meedoen om een kerstverhaal uit te beelden tijdens de gezinsviering op Kerstavond. Mail naar stjozefhamontachel@gmail.com. In de schoolvrije week voor Kerstmis plannen we corona-proof een moment om samen te oefenen.