Sinterklaas op de Schatkist

BUDEL – Op vrijdag 3 december kwam Sinterklaas op bezoek in de Schatkist. In de weken voorafgaand aan dit feest hadden alle kinderen geholpen om de hal in de Schatkist te versieren voor de Sint. Dit gebeurde onder leiding van een heuse kunstschilder die meehielp met ideeën en tips. Sint heeft een schitterend behang gekregen met alle prachtige tekeningen op de muren! De pieten hadden ook al wat van het behang afgescheurd, zodat de Sint – die de laatste tijd nogal slecht sliep- al wat van het behang zou kunnen zien.

Op vrijdagochtend, na veel liedjes, kwam Sinterklaas met een ‘klusbus’ aan op het schoolplein. Hij wilde zelf nog volop aan de slag om de hal nóg mooier te maken, maar dit was dus al niet meer nodig. Ook bleek dat hij veel beter geslapen had sinds hij het mooie behang van onze kinderen had gezien. In de loop van de ochtend kwamen alle groepen om de beurt langs in de kamer van de Sint, het werd een gezellige boel in de hal! In de groepen 6-7-8 waren er weer prachtige surprises te bewonderen, werden de gedichten met verve voorgelezen en werd er driftig uitgepakt. Ook in die groepen kunnen we spreken van een geslaagde ochtend!