Ontbijtmanden als alternatief voor eindejaarsfeest OCMW

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de stad samen met het OCMW een groot eindejaarsfeest voor kwetsbare gezinnen en eenzame inwoners in Hamont-Achel. Het nieuwe jaar wordt dan feestelijk ingezet met lekker eten, kinderanimatie en entertainment voor de volwassenen tussen de gangen door. Helaas bleef ook dit jaar een groots feest uit omwille van de coronacrisis. 

Om 2021 toch feestelijk af te kunnen sluiten, vond afgelopen zondag – net als vorig jaar – een alternatief eindejaarsfeest plaats. Voor zo’n 48 gezinnen, 103 inwoners in totaal, werd een heerlijke ontbijtmand voorzien. De rijkgevulde manden werden gesponsord door de lokale handelaren van Hamont-Achel. Ook was het dankzij deze handelaren mogelijk om aan ieder gezin een cadeautje te schenken.

Het stadsbestuur wil graag alle lokale handelaren die hieraan meewerkten bedanken om hun schouders onder dit mooie initiatief te zetten. Het is hartverwarmend om te zien hoe we voor elkaar zorgen, zeker in deze moeilijke tijden.