Behandel elkaar met respect

HAMONT-ACHEL – De coronacrisis treft iedereen, ook het personeel van de stad Hamont-Achel. Omwille van ziekte en quarantaines staan de stadsdiensten – net als alle andere sectoren – zwaar onder druk. Technische problemen (waaraan de stad niet altijd iets kan doen) en enkele miscommunicaties lieten de gemoederen deze ochtend hoog oplopen aan onze loketdiensten. Dat is voor niemand fijn, maar vergeet niet dat onze medewerkers ook maar mensen zijn. Niemand verdient het om boodschappen als ‘ze moeten ze afknallen’ of ‘maakt ze kapot’ over zich heen te krijgen.

Het stadsbestuur wenst zich te excuseren voor eventuele overlast, maar vraagt wel om de medewerkers met respect te blijven behandelen. Wees lief voor elkaar en houd rekening met elkaar. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo vlot mogelijk verder te helpen. 

Om alles zo vlot én veilig mogelijk te laten verlopen, werken de burgerloketten momenteel enkel op afspraak. Een afspraak maken kan via de website van de stad Hamont-Achel. Om wachtrijen en onveilige situaties te voorkomen, vragen we je om op tijd te komen. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat. We doen ons uiterste best om iedereen correct van dienst te zijn.