Hoofdprijs van de Scan & Win actie Muntpassage is uitgereikt!

WEERT – De hoofdprijs van de Scan & Win actie van winkelcentrum de Muntpassage is zondag 12 december uitgereikt. Van de 17 kanshebbers is er 1 gelukkige winnaar met de splinternieuwe e-bike naar huis gegaan.

De hele maand november stond de prijzengenerator van de Scan & Win actie in  de Muntpassage. Er zijn meer dan 41.000 vouchers gescand en meer dan 2000 prijzen weggegeven door de winkeliers van de Muntpassage. Een zeer geslaagde actie van de Muntpassage dus!

Presentator Robert maakte er een spannende loterij van en uiteindelijk bleef er 1 geluksnummer over en dat was het nummer van Nienke Noldus uit Weert. Ze had geen fiets en was dus zeer verrast en fietste vrolijk met de e-bike van Bikkel Bikes naar huis.

De andere kanshebbers gingen uiteraard niet met lege handen naar huis, zij kregen als troostprijs een heerlijke taart van Bakker Bart!

De winkeliers van de Muntpassage staan voor u klaar voor al uw december inkopen en wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe!