Pelt wordt hotspot bij Open Bedrijvendag 2022

PELT – Samen met de gemeente Pelt wil Voka Open Bedrijvendag de Peltse ondernemers extra in de kijker zetten. Voor de editie van 2022 wordt Pelt de hotspot die duizenden geïnteresseerde bezoekers zal aantrekken. Peltse bedrijven kunnen alvast inschrijven voor Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2022.

Voka Open Bedrijvendag is de ideale gelegenheid om als bedrijf je verhaal te vertellen aan je buren, klanten, leveranciers, prospecten, werkzoekenden én overheden, kortom aan een zeer breed publiek. Bedrijven kunnen trouwens ook VIRTUEEL de deuren openen en deel uitmaken van de hotspot. Lees meer op www.openbedrijvendagvirtueel.be .

Waarom deelnemen?

Voka Open Bedrijvendag is het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen. Willen werken aan employer branding, reden tot feest hebben (bijvoorbeeld een opening of jubileum), een bepaald product in de kijker willen plaatsen, nood hebben aan een positieve boost van het  bedrijfsimago of graag je duurzame verhaal willen vertellen? Het zijn allemaal redenen om de  deuren open te zetten op de eerste zondag van oktober! Omdat Pelt hotspot is, krijgen Peltse ondernemingen bij inschrijving bovendien een exclusieve hotspotkorting en worden er lokale acties op poten gezet!

Voor wie?

  • starters, kleine, middelgrote en grote ondernemingen
  • dienstverleners en productiebedrijven
  • Voka-leden en niet Voka-leden

Kortom, elke onderneming is welkom om in te schrijven!

Ook de gemeente Pelt zelf zal een kijk geven achter de schermen van de nieuwe gebouwen van de werf aan de Lieven Bauwenslaan.

Wat krijg je?

  • een heleboel geïnteresseerde bezoekers die je anders niet bereikt;
  • advies en ondersteuning door onze experts met meer dan 30 jaar ervaring;
  • een volwaardig pakket organisatie- en promotiematerialen;
  • meerdere mogelijkheden tot netwerken met honderden ondernemers;
  • én je surft mee op onze naamsbekendheid en onze 360° media- en perscampagne.

Geïnteresseerde bedrijven vinden meer info en een gratis offerte via www.openbedrijvendag.be, tel. 0474 90 58 09 of via mail naar helga@openbedrijvendag.be.