Winnaar puzzels HAC WEEKBLAD

HAMONT-ACHEL – Deze week maken we maar liefst 4 winnaars bekend van onze wekelijkse puzzel. 

In de editie van vrijdag 19 november kon er een waardebon t.w.v. €15 gewonnen worden, te besteden bij Bike Totaal Vlassak aan de Fabrieksstraat te Budel. Het juiste antwoord Snoep van dit kruiswoordraadsel was Annie van der Looij en de winnaar is geworden.

Een weekje later, in onze uitgave van vrijdag 26 november, was er wederom een kruiswoordraadsel maar deze keer kon er een fietszadeldek van Tempur van Winzo Meubelen en Slaapcomfort gewonnen worden. Het juiste antwoord was deze week Baard en  Cora Theuwis uit Pelt mag haar prijs gaan ophalen in de winkel. 

Op vrijdag 3 december opnieuw een kruiswoord met als oplossing Avond. De winnaar, Riek van Lent,  mag een waardebon t.w.v. €10 ophalen bij bakkerij ‘t Korfje in Hamont. 

En vorige week kon er een sudoku gepuzzeld worden. De oplossing was 1-6-7 en Geert Gijbels mag bij Bike Totaal Vlassak aan de Fabrieksstraat te Budel een waardebon t.w.v. €15 ophalen. Proficiat aan alle winnaars! Alle prijzen mogen rechtstreeks bij de desbetreffende winkel opgehaald worden.

Deze week is er trouwens extra puzzelplezier te vinden in de krant. Blader snel verder!