Optredens Stan van Samang en Jan-Jaap Van der Wal uitgesteld 

HAMONT-ACHEL – Op zaterdag 8 januari stond het concert ‘Anders dan anders’ van Stan van Samang op de Aha!-planning. Op vrijdag 14 januari was ‘III-ième’ van Jan-Jaap Van der Wal voorzien. In overleg met het management van beide artiesten heeft het stadsbestuur beslist om beide Aha!-activiteiten te verplaatsen naar het voorjaar van 2022. Op 13 maart 2022 zal Stan van Samang het beste van zichzelf geven in De Posthoorn en op 29 april 2022 schittert Jan-Jaap Van der Wal in Cinema Walburg. 

Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers die verhinderd zijn op de uitgestelde datum, mogen hun naam, adres en rekeningnummer doorsturen vóór 7 januari 2022 naar uitpunt@hamont-achel.be. Nadat de terugbetalingen zijn afgerond, is het mogelijk dat er opnieuw tickets beschikbaar zijn voor beide optredens. Hierover wordt later verder gecommuniceerd.