Sporting Pelt pakte belangrijke punten in Aalsmeer

PELT – Wow! Vanuit de kantine werd er meegeleefd en gesupporterd voor onze jongens in Aalsmeer! Dat is misschien wel de moeilijkste verplaatsing van het seizoen maar de heren 1 van handbal Sporting Pelt waren secuur in de afwerking, sterk in de dekking en de keepers wederom fantastisch! 

Door enkele missers bleef Aalsmeer 20 minuten op voorsprong maar Sporting nam brutaal over met lefgozer Spooren en strateeg Konitz! Falke, Köhlen op strafworp en Schoenaker op cirkel zorgden voor een 3 doelpunten voorsprong (17-20) aan de rust.

Bang vertrokken we aan de 2e helft maar coach Timmermans had zijn spelers gewaarschuwd om geen dip te krijgen! En dat hielp: Sporting liep tot 6 doelpunten uit! Maar toen kwam toch even vertwijfeling. Aalsmeer kwam terug tot op 2, maar een goede dekking en super Denert in doel gaven een basis om vooraan terug uit te lopen en stilaan werd er weer 3, 4 en uiteindelijk 5 doelpunten uitgelopen. Een collectieve en zeer belangrijke overwinning om de ‘Final 4’ te halen. Ondertussen staat Sporting stevig op de 4e plaats, samen met Volendam maar met 2 matchen minder! Het blijft spannend maar Sporting steekt zijn neus nadrukkelijk aan het venster van de ‘Final 4’!

Foto gemaakt na de midweekse winst op Bevo met 24-18