Culturisten, waar zijn we mee bezig? 

Als Culturisten hebben we momenteel niet zoveel mogelijkheden om onze hersenspinsels, onze creaties aan de wereld te tonen. Corona en de maatregelen bepalen nog altijd veel. Helaas is dat niet anders en hopelijk komen we allemaal gezond uit deze rare tijd. 

Tóch is Cultuurcraan van mening dat de Culturisten van Cranendonck en omgeving zich moeten kunnen laten zien en horen. Mail daarom een foto/filmpje naar info@cultuurcraan.nl  waar je mee bezig bent in deze Coranatijd, wat je gemaakt hebt de laatste tijd of wat jullie plannen zijn. Vervolgens schrijf je daar een korte nieuwjaarsboodschap voor 2022 bij. Deze bijdragen plaatsen we dan op onze Facebook-pagina. Zo krijgen we aandacht voor onze passie, kunnen we elkaar laten zien waar we nu mee bezig zijn en dragen we iedereen een warm hart toe.

Hopelijk willen jullie hier allemaal aan meewerken zodat we samen de eerste stap zetten richting een gelukkig en gezond 2022 ! Een jaar waarin we samen creatief aan de slag gaan zonder beperkingen. Alle culturisten zijn welkom!