Een goede nachtrust boost uw gezondheid 

BUDEL – Al 130 jaar is Slaapcenter Verweijen een vaste waarde in Budel. Met drie etages vol slaapcomfort is dit een van de grootste slaapkamer speciaalzaken in de regio, waar alle bekende slaapsystemen te verkrijgen zijn. Een goede nachtrust is van groot belang voor uw gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. 

Gezondheid

Wist u dat u maar liefst 1/3 van uw leven doorbrengt in bed? En goede nachtrust is van groot belang voor uw gezondheid. Niet enkel verbetert het je immuunsysteem en ben je dus beter bestand tegen gezondheidsproblemen, het bevordert ook je concentratie, kan depressies voorkomen en helpt zelfs bij het vermageren. Bij Slaapcenter Verweijen weten ze dit als geen ander. Zij adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de beste producten voor u. Dankzij de verschillende slimme systemen kunnen ze perfect bepalen welke matras en welk bed het beste past bij uw lichaamsverhoudingen, lengte en gewicht. Is uw nachtrust niet optimaal? Dan is een bezoek aan deze slaapkamer specialist zeker aan te raden. Het team van Verweijen denkt graag met u mee en gaat samen met u op zoek naar een passende oplossing voor bijvoorbeeld rugklachten, nachtelijke transpiratieproblemen en andere knelpunten die uw nachtrust verstoren. 

Lig-simulator

Ontdek bij Slaapcenter Verweijen de lig-simulator, ontwikkeld in het medisch centrum Salzberg. Deze simulator geeft een exacte afbeelding van het lichaamsprofiel en de uitgeoefende druk bij het liggen. De simulator ziet eruit als een matras. In werkelijkheid is het een zeer gevoelig meetapparaat dat bestaat uit druksensoren, gericht aangestuurde luchtkamers en zelf ontwikkelde configuratie-algoritmes. Het meten met de lig-simulator duurt maar een paar minuten, en daarna weet u precies welke ligdruk en welk steunprofiel uw lichaam nodig heeft. Op basis van deze resultaten wordt er een persoonlijke Vitario-matras op maat gemaakt. Een Vitario-matras blijft veranderbaar op ieder moment. Dit is van bijzonder belang als lichaamseigenschappen veranderen. Wijzigingen in de dagelijkse werkzaamheden of het gebruik van spieren, gewichtsveranderingen, een zwangerschap , of men slaapt steeds lichter met de jaren. Dit alles verandert ook de eisen die het lichaam stelt aan uw matras. Kom zeker eens langs en laat je meten want: meten = weten! 

Slaapcenter Verweijen is de slaapkamerspecialist. Het assortiment is heel divers gaande van boxsprings tot ledikanten, van water/gel bed tot bedbodems, van matrassen tot kussens, van dekbeddden tot allerhande bedtextiel. En ook complete slaapkamers behoren tot de mogelijkheden. In de showroom van Slaapcenter Verweijen, die maar liefst 3 etages betrekt, zijn tal van modellen, in verschillende stijlen te ontdekken. Zo is er voor iedere slaapkamerstijl wat wils! 

BTW Weg ermee! 

Slaapcenter Verweijen stunt momenteel met zijn, ondertussen alom bekende, BTW Weg ermee actie. Aangezien de winkel momenteel gesloten is, worden klanten doorverwezen naar de website www.slaapcenterverweijen.nl Daar is de speciale actiekrant te vinden en kan men al heel wat actieproducten bekijken. Maar de BTW Weg ermee Actie is geldig op de volledige collectie, met uitzondering van het bedtextiel. Slaapcenter Verweijen werkt momenteel met een Click & Collect formule. Ziet u iets waarin u geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar info@slaapcenterverweijen.nl of bel naar tel. 0031 495 491397. Samen met het team van Slaapcenter Verweijen bespreekt u de mogelijkheden. Het is trouwens ook mogelijk om thuis proef te liggen. Neem zeker contact op om alle opties te bespreken! Producten ophalen in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden. 

Tweede winkel geopend

Slaapcenter Verweijen uit Budel heeft Bever Slapen in Bakel overgenomen. Zaakvoerder Tom Hendriks: “Bever is een vertrouwde naam in de regio an Bakel, de naam zal dan ook behouden blijven. Mijn zoon Tim is het gezicht van de winkel, samen met medewerkster Jacqueline. Ook hier kunnen klanten rekenen op onze vertrouwde service, kwaliteit en scherpe prijzen”, legt Tom uit. “Bovendien kunnen we nu nog groter inkopen, waardoor we onze klanten nog scherpere prijzen aan kunnen bieden in beide winkels!” 

Slaapcenter Verweijen 

Dr. A. Mathijsenstraat 8 

Budel 

www.slaapcenterverweijen.nl