Seniorenvereniging Dorplein 

Het jaar 2021 is bijna voorbij

en weer geen kerstviering met elkaar 

en dat nu al twee jaar op een rij

corona is en blijft helaas onvoorspelbaar

voor jullie een lichtje in deze donkere dagen

een koek en een kersthanger voor in huis

we wensen jullie fijne kerstdagen

bij familie, vrienden of gewoon lekker thuis

tot slot lieve mensen

voor het komende jaar

de allerbeste wensen 

en zorg goed voor elkaar

Seniorenvereniging Dorplein heeft het afgelopen jaar weer verschillende nieuwe leden mogen ontvangen, maar nieuwe leden zijn altijd welkom. Iedereen is welkom om eens te komen kijken op donderdagmiddag in de Schakel te Dorplein bij het kaarten en biljarten. Tenminste als de corona-maatregelen het toelaten. Hopelijk is dat al eind januari. Nieuwe leden kunnen zich opgeven bij de Secretaris van onze vereniging n.l. Jeanny Broens Stationsweg 125 in Budel-Dorplein, tel.nr 0031 6 10604039