Theater deuren zijn weer gesloten

VALKENSWAARD – Tijdens de ingelaste persconferentie op zaterdag 18 december werd bekend gemaakt dat er weer een lockdown is t/m 14 januari en dat Theater De Hofnar dus ook haar deuren moet sluiten.

Alle voorstellingen en films worden tot en met 14 januari mogelijk verplaatst of geannuleerd. Op onze website zie je op de pagina ‘Wanneer staat welke voorstelling?’ een overzicht met alle verplaatste of geannuleerde voorstellingen.

Wat betekent dit voor je theaterbezoek?

Iedereen die een voorstelling of film in deze periode gepland had staan, hoeft op dit moment nog niets te doen. We brengen iedereen persoonlijk op de hoogte per mail. We vragen je om begrip en geduld.

Fijne feestdagen gewenst!

Ondanks de nieuwe maatregelen wenst het team van Theater De Hofnar iedereen fijne feestdagen! We kijken vol goede moed vooruit naar het nieuwe jaar. Hopelijk mogen we in het nieuwe jaar genieten van o.a. de voorstellingen van Mark van de Veerdonk, Schoolgemeenschap WereDi en van de voorstellingen in het Nationaal Theaterweekend in januari! Heb je nog vragen? Kijk op onze ‘Veel gestelde vragen’ pagina of neem contact op met onze kaartverkoop. De kaartverkoop is tot 23 december bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. Tijdens de kerstvakantie, tussen 24 december en 9 januari, zijn we alleen bereikbaar per mail.