Verrassingspakketten in Maarheeze weer één groot succes

MAARHEEZE – Wat 4 jaar geleden begonnen is met een gesprekje in de Jumbo supermarkt tussen Marina Bukkems-te Dorsthorst (sociaal makelaar in Maarheeze) en een inwoonster van Maarheeze is inmiddels uitgegroeid tot een super mooi project waar iedereen een warm gevoel van krijgt in deze donkere en koude maanden.

Het is gewoon hartverwarmend om te horen en zien hoeveel mensen ook dit jaar het dit initiatief van de verrassingspakketten ondersteunen. Er werden heel veel spulletjes, tassen vol,  afgegeven in “Onze School”, of Marina kreeg ze tijdens haar afspraken mee. Maar daar bleef het niet bij. Ook een super mooi geldbedrag en een aantal tegoedbonnen te besteden bij de plaatselijke ondernemers werden er afgegeven. Van het binnengekomen geld hebben ze de pakketten aangevuld met nog meer tegoedbonnen welke nog een heel jaar te gebruiken zijn.

“Lieve mensen, dit jaar heb ik door de bijdrage van vele van jullie samen met de werkgroep maar liefst 18 mooie goed gevulde dozen kunnen maken,” vertelt Marina. “Deze heb ikzelf samen met een vrijwilliger vlak voor kerst bezorgd bij inwoners van Maarheeze die het, om wat voor reden dan ook, niet gemakkelijk hebben en die we heel blij hebben kunnen maken met dit extraatje.” Marna vertelt verder: “De reacties van de ontvangers wil ik jullie niet ontnemen. Totaal overdonderd, verbaasd en met tranen in de ogen vragend: “is dit voor mij?, is dit écht voor mij? Ik weet niet wat ik moet zeggen, ben er stil van” Zeg maar niks zei ik, jouw reactie zegt genoeg. Namens de ontvangers, de vrijwilligers van de werkgroep en mezelf…Heel hartelijk bedankt allemaal!”