Van Hunsel & Govers sluit zich aan bij Veldsink Advies

BUDEL – Assurantiekantoor Van Hunsel & Govers sluit zich per 1 januari 2022 aan bij familiebedrijf Veldsink Advies. Van Hunsel & Govers is sinds 1948 een belangrijk en onafhankelijk advieskantoor in Budel en omstreken op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financieringen, financiële planning en pensioenen. In samenwerking met RegioBank (gevestigd in hetzelfde pand) staat lokale betrokkenheid hoog in het vaandel.

Eigenaren Gert Hegge en Piet Loeff blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het kantoor. Hegge en Loeff: “De gedrevenheid waarmee wij dagelijks voor onze klanten klaarstaan, willen wij voor nu en in de toekomst blijven garanderen. Daarom hebben we besloten om ons aan te sluiten bij Veldsink Advies. Zij kijken op dezelfde manier naar de lokale aanwezigheid en bereikbaarheid van een goed financieel advies. En ook niet onbelangrijk: al onze 14 vertrouwde medewerkers blijven op het kantoor in Budel werkzaam, daarmee blijft de lokale aanwezigheid en het persoonlijke contact op de vestiging gegarandeerd!”

Over Veldsink Advies

Veldsink Advies is een Nuenens familiebedrijf dat zich richt op onafhankelijk financieel advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen voor zowel bedrijven als particulieren. Het bedrijf is onderdeel van de eveneens in Nuenen gevestigde Veldsink Groep, die alle mogelijke specialismes in huis heeft op het gebied van financieel advies.

Jeannette Veldsink, mede-eigenaar Veldsink Groep: “Wij geloven sterk in de kracht van dichtbij onze klanten zijn. Zo weten we wat er lokaal speelt en loop je eenvoudig bij ons binnen voor een goed advies, ook zonder afspraak. Wij geloven dat ieder contactmoment aanleiding is om de persoon achter de klant beter te leren kennen. Dat is precies wat ons advies nóg gerichter en persoonlijker maakt. De werkwijze van Van Hunsel & Govers sluit hier prima op aan. We kijken uit naar deze samenwerking!”

Foto  Gert Hegge (l) en Piet Loeff (r) bij het tekenmoment waarmee ze zich officieel aansluiten bij Veldsink Advies.  Foto Jos Meusen