Gemakkelijk online boodschappen doen bij Plus Dennis van Moorsel 

BUDEL-SCHOOT – Je boodschappen online bestellen? Dat kan, ook tijdens de feestdagen! Dankzij de handige ophaal- en bezorgdienst van Plus Dennis van Moorsel in Budel-Schoot. Heel gemakkelijk en uw boodschappen worden zo snel mogelijk geleverd bij uw thuis of voor u klaargezet in de winkel. U kan zelf en bezorg- of ophaalmoment kiezen. 

Hoe gaat u te werk? U surft naar www.plus.nl Daar gaat u naar ‘online bestellen’ en kunt u met enkele simpele klikken het digitale winkelkarretje vullen met uw boodschappen. Daarna geeft u in bij welke winkel u de boodschappen gaat ophalen of dat u de boodschappen thuis laat bezorgen. Ook het uur van ophalen of bezorgen kan u zelf kiezen. 

De medewerkers van Plus Dennis van Moorsel zorgt er steeds voor dat uw boodschappen steeds coronaproof opgehaald of afgeleverd kunnen worden. Om online te kunnen shoppen dient u slechts eenmaal uw gegevens te registeren en u bent vertrokken! 

Het team van Plus Dennis van Moorsel is iedere dag druk in de weer om alle boodschappen van de klanten netjes te verzamelen en er wordt alles in het werk gesteld om de versheid van de producten te behouden. De bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt. Bovendien wordt deze service voor slechts een kleine meerprijs van €6 aangeboden aan de klanten. 

En wist u dat u ook alle lekkernijen van Bufkes, die zich eerder dit jaar vestigde in de Plus winkel van Dennis van Moorsel, thuis kan laten bezorgen? Ook bedrijven kunnen gebruik maken van deze service. Neem zeker eens een kijkje op www.bufkes.nl en ontdek het ruime aanbod, gaande van koude en warme broodjes tot luxe tosti’s en diverse soepen. 

Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot. De winkel is in de week van 26 december tot en met zondag 1 januari 2022 geopend:  van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag (oudejaarsavond) van 8.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag 1 januari is de winkel gesloten en op zondag 2 januari is de winkel open van 8.00 uur tot 18.00 uur. 

Foto Jos Meusen