Kadijk SK blijft winnen 

PELT – Kadijk SK heeft ook de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop gewonnen. In eigen huis wonnen The Blue Eagles van Ham United, de nummer vier van de ranglijst, met 6-0. De doelpunten werden gemaakt door Stijn Molenberghs (4x), Toon Willems en Michiel Loenders.  Nu is het even een winterstop. 

Op tweede Kerstdag gaan de finales door van de Expoline cup door op Kadijk SK. Spijtig genoeg zonder Kadijk SK zelf, maar toch al bij al een mooi programma

Door de gekende problemen in de wereld werden bij een vorige gelegenheid deze finales afgelast. Omdat Kadijk het voorrecht had om dit in te richten na deze afgelastingen hebben ze deze mogelijkheid toch maar genomen gezien het programma. Jammer genoeg staat er nu geen Kadijk SK tegen Lindelhoeven op het programma zoals voorzien in de uitgestelde editie. Maar toch konden twee Peltse ploegen zich plaatsen voor deze finales. De winnaars van deze drie finales plaatsen zich voor de beker van België van seizoen 22-23. De eerste wedstrijd start om 17.00 uur met Breugel tegen Sparta Lille. Om 18.00 is er Lutlommel tegen Thes Sport B en om 19.30 uur RC Peer tegen Herkol.

Foto Albert Loos