Pak je Tijd Wandelingen Pasar 

HAMONT-ACHEL – De ‘PAK(je) Tijd-wandelingen’ van Pasar Hamont-Achel zijn er weer! Door mee te wandelen en je deelnamestrookje in de intussen bekende Pasarbrievenbus te steken maak ook nog kans om een mooi prijsje in de wacht te slepen. De prijzen worden ter beschikking gesteld door Erperheide en Pasar. 

Gedurende deze twee vakantieweken kan je vier wandelingen lopen. Twee langere en twee kortere. Elke week zullen er twee wandelingen op onze website gepresenteerd worden. Telkens een in elke deelgemeente. Wanneer er in Achel een lange route wordt voorgesteld zal er in Hamont een korte gewandeld kunnen worden. De week erna is het omgekeerd. De wandelingen worden uitgestippeld door gebruik te maken van de knooppunten van de  wandelknooppuntenkaart van ‘Natuurgrenspark De Groote Heide’. Op de website www.pasar.be/hamont-achel kan je terecht om de route en je deelnemingsformulier af te drukken. Per persoon (dus niet per gezelschap) is één ingevuld strookje van het formulier per wandeling nodig om mee te doen aan de tombola. Zo kan de organisatie ook een juiste raming maken van het aantal deelnemers zoals gevraagd door Pasar nationaal. Aan een woning langs het traject zal de speciale Pasarbrievenbus geplaatst worden waarin je je deelnemingsformulier kan deponeren. Deze plaats wordt aangeduid door een bord van PASAR. Het vertrek knooppunt wordt eveneens vermeld. Gezien het rondwandelingen zijn kan je natuurlijk overal op de wandelroute instappen. Op de kaart, welke te koop is bij het VVV en het UiTpunt of op de website www.degrooteheide.eu kan je de route op voorhand verkennen. De eerste twee wandelingen zullen op onze website verschijnen op vrijdagavond 24 december. Zij kunnen vanaf dan gewandeld worden tot de volgende vrijdag om 18.00 uur. ’s Avonds verschijnen dan de twee nieuwe wandelingen op de website. De brievenbussen verhuizen dan ook naar de volgende locaties op de twee nieuwe wandelingen. Het spreekt vanzelf dat je extra kansen hebt om te winnen bij meerdere deelnames. Je kan slechts één deelnameformulier per week en per gewandelde wandeling in elke respectievelijke bus deponeren. Hou jullie vooral aan de coronaregels welke er gelden op het ogenblik dat je gaat wandelen. Onder het motto: “Hou afstand maar laat elkaar niet los!” wil Pasar Hamont-Achel iedereen toch weer uit zijn kot halen om deel te nemen aan deze open Pasaractiviteit. Want iedereen; lid of geen lid, inwoner van Hamont-Achel of niet, mag de Pak Je Tijd-wandelingen gratis meedoen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er speciale tombolaprijsjes voorzien. Meer info op www.pasar.be/hamont-achel , via mail antoon.duisters@telenet.be of gsm 0032 477 791614.