RegioBank Budel: De bank in Budel die elke werkdag geopend is!

Van Hunsel en Govers in Budel is al sinds jaar en dag Zelfstandig Adviseur van Regiobank. De afgelopen periode is het aantal klanten van de RegioBank sterk toegenomen, mede omdat we de enige bank in Budel zijn die elke werkdag geopend is en waar je bij onze vertrouwde gezichten aan de balie geld kan storten of opnemen. Zowel particulier als zakelijk. Dat blijven we ook in 2022 doen!

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Je krijgt dus het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langs wil komen op kantoor of dat hij de zaken online regelt. Dit doen we zowel voor particuliere- als zakelijke klanten. Of het nu gaat om het ophalen van een rolletje muntjes voor je bedrijf, het legen van de spaarpot van je zoon of dochter of je wilt gewoon contant geld opnemen van je rekening: Op ons kantoor wordt je geholpen door onze vertrouwde gezichten: Bianca, Djessy en Petra.

Gratis Overstapservice

Je kan een extra rekening openen of overstappen naar een spaar- en betaalrekening van de RegioBank. De Overstapservice biedt je volop gemak en zekerheid. RegioBank neemt je namelijk veel regelwerk uit handen en dat doen ze 13 maanden lang. Veel bij- en afschrijvingen vinden maar een of enkele keren per jaar plaats en ontsnappen zo makkelijk aan je aandacht. Je ziet niets over het hoofd en alle bedrijven en instanties hebben ruimschoots de tijd om je rekeningnummer te wijzigen. 

Rekening openen?

Wil je een particuliere of zakelijke rekening openen?  Je mag altijd even binnen lopen, maar als je zeker wilt weten dat onze collega’s de tijd voor je hebben, kan je beter een afspraak inplannen. Dit kan heel eenvoudig door te bellen naar ons kantoor: 0495-491226.

Over Regiobank

RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Vanwege kerstavond zijn we op 24 december om 16.00 uur gesloten. Vanwege oudejaarsavond zijn we op 31 december om 12.30 uur gesloten. Alle andere dagen van de kerstvakantie zijn we geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur t/m 17.30 uur. Houd bij het bezoeken van ons bankkantoor rekening met de coronamaatregelen.

Foto Jos Meusen