TV kerkdienst tijdens de kerstdagen vanuit Heeze

REGIO – Op kerstavond vinden er dit jaar opnieuw geen kerkdiensten plaats in de kerken van Cranendonck en Heeze-Leende. Desondanks willen de pastores in samenwerking met RTV Horizon een kerkdienst opnemen en op TV uitzenden in de hoop vooral oudere, zieke en kwetsbare parochianen te blijven bereiken en te blijven bemoedigen. De pastores van Cranendonck en Heeze-Leende hopen dat u samen met hen in de kerk en op TV weer samen wil komen rond de levende Heer. 

Zowel op Eerste als op Tweede Kerstdag zal de kerkdienst vanuit de protestantse kerk in Heeze worden uitgezonden. In deze dienst zullen de pastores samen bidden, voorlezen uit de Bijbel, een verkondiging houden en aandacht schenken aan de bij de voorgangers opgegeven intenties uit de geloofsgemeenschappen. Deze TV kerkdienst zal uiteraard geheel in het teken van Kerstmis staan. 

De dienst wordt op zaterdag 25 december vanaf 11.00 uur uitgezonden op het televisiekanaal van RTV Horizon en is ook terug te kijken via www.rtvhorizon.nl.

Zowel op zaterdag als op zondag wordt deze dienst ieder uur herhaald op het televisiekanaal van RTV Horizon.