Wensboom Maarheeze grotendeels digitaal

MAARHEEZE – Nu de maatregelen met betrekking tot het virus weer zijn aangescherpt en we weer in een lockdown zitten, is het misschien nog wel belangrijker om de wensen van Maarheezenaren aan de wensboom te hangen. De fysieke wensbomen in Onze School en bij bloembinderij Pimpernel kunnen helaas niet gebruikt worden maar bij Slagerij Vonken en in Marishof kunnen nog envelopjes met wensen aan de boom worden gehangen.

Maar er is een oplossing voor mensen die niet op die twee plaatsen komen. Stuur de wens digitaal naar wensboommaarheeze@gmail.com. Dan komt hij gewoon in aanmerking om te worden vervuld.

De werkgroep zou heel graag de grootste wens van iedereen: “Corona de wereld uit”, in vervulling willen laten gaan, maar dat is helaas onmogelijk. Wel kunnen we kleinere wensen, waarmee we mensen blij kunnen maken, laten uitkomen. Denk aan een bloemetje, een lekkere lunch of een uitstapje, maar ook, wanneer het weer kan, lekker naar de kapper of je laten verwennen met een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling. Vind je dat iemand dat echt verdient of nodig heeft, hang een kaartje aan de wensboom of stuur een mailtje.

Wij hebben hier natuurlijk wel budget nodig. Daarom vragen wij aan de Maarheezenaren om een kleine bijdrage. Die kun je overmaken op NL06RABO0142618756 t.n.v. St. Proj. Org. Sociaal Netwerk Cranendonck  o.v.v. Wensboom.

Wensboom Maarheeze hoopt dat het via de digitale snelweg toch een succesvolle actie wordt.