Alzheimer Café Weert

WEERT – Het Alzheimer Café Weert gaat verhuizen. De vereniging is blij u te kunnen mededelen dat ze vanaf januari 2022 de deuren mogen openen in het Bibliocenter. Een andere, maar voor velen van u vertrouwde locatie midden in het centrum van Weert. Alzheimer Café Weert komt daar in een warme, sfeervolle ambiance, met alle benodigde voorzieningen en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Alzheimer Cafe heeft moeten besluiten om de bijeenkomst van 8 december te annuleren. Dat betekent dat er geen afscheid genomen kan worden van de locatie ‘Keenter Hart’ en van al die mensen die in al die jaren ervoor hebben gezorgd dat zij ons daar welkom voelden.  De thema’s die het afgelopen jaar zijn komen te vervallen, zoals de theatervoorstelling van Jan van der Hammen en een avond met sfeervolle live-muziek worden nog ingehaald.