Eerstelijnszone Noord-Limburg lanceert een kerstkaartjescampagne

HAMONT – 2021 was opnieuw een zwaar jaar. De coronapandemie hield ons nog steeds in haar greep. Om ons netwerk van zorg- en welzijnsverstrekkers in Noord-Limburg een hart onder de riem te steken, lanceert Eerstelijnszone Noord-Limburg haar kerstkaartjescampagne. Van 20 december 2021 tot en met 9 januari 2022 kunnen inwoners van Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt via de website www.elznoordlimburg.be een hartverwarmend kaartje sturen met een persoonlijke boodschap naar hun favoriete zorgverlener, welzijnswerker of organisatie. 

Denk hierbij maar aan de eerstelijnsprofessionals… maar ook het ziekenhuis, een woonzorgcentrum, kinderopvang, dienstencentrum voor mensen met beperkingen, enz. Voor kinderen is er een leuke kleurplaat voorzien. Het kaartje kan digitaal verstuurd of afgeprint worden via de website. Zo kan het eveneens per post verzonden of afgegeven worden aan de persoon of organisatie in kwestie. Zo geven we iedereen de kans om ook iets tastbaars te schenken. Op deze manier willen we de helden van zorg en welzijn ook dit jaar bedanken en een warm hart toedragen.

Tijdens de pandemie toonden we onze dankbaarheid al op verschillende manieren. Tijdens de eerste golf klapten we in onze handen en hingen lakens buiten. Met kerst en Eindejaar in het vooruitzicht willen we hen na het tweede volle coronajaar nog eens van harte bedanken. Een kaartje is een klein persoonlijk gebaar dat een grote impact kan hebben.

Ken je iemand die in de zorg- of welzijnssector werkt en wil je die persoon graag bedanken voor alle goede zorgen? Of een hart onder de riem steken? Stuur dan een kaartje met een persoonlijke boodschap via www.elznoordlimburg.be (of print het af, breng het naar de post of geef het af). Dit kan nog tot en met 9 januari 2022!