Gemeentelijke dienstverlening tijdens de feestdagen

PELT – De gemeentelijke administratie blijft gewoon open volgens de normale uren. Dat komt omdat Kerstmis en Nieuwjaar op zaterdag vallen. Je moet zoals steeds wel een afspraak maken als je er de komende dagen moet zijn. Voor andere diensten zijn er enkele afwijkingen van de normale uren en dagen.

De vrijetijdsbalie in CC Palethe is nog gesloten tot en met maandag 3 januari om 13 uur. Ze is weer open vanaf maandagnamiddag. Sportcentrum De Bemvoort is gesloten van vrijdag 31 december tot en met zondag 2 januari. Bij Bib Pelt is bibliotheek Palethe gewoon open, behalve uiteraard op Kerst- en Nieuwjaarsdag. Bibliotheek Neerpelt sluit op 31 december om 12 uur. Bibpunt Teutenhof in Sint-Huibrechts-Lille tenslotte is gesloten op 31 december. De Peltse dienstencentra Pelle Melle en BinnenHOF blijven eveneens open. Enkel op vrijdag 31 december zijn de beide dienstencentra in de namiddag gesloten.