Weerter kerstbomendoolhof online verder met prijsvraag

WEERT – Na slechts twee dagen is het Kerstbomendoolhof op de Markt in Weert vanwege coronamaatregelen weer gesloten. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers presenteren een oplossing voor de kinderen die thuis zitten: Kerstbomendoolhofsleutelhouder Norbert Nordmann neemt iedereen online alsnog mee op ontdekkingstocht! Op de Markt verrees in navolging van de succesvolle editie in 2019 wederom een kerstbomendoolhof. Het doolhof was dit jaar nóg groter en bestond uit twee velden die met elkaar in verbinding stonden door een immense loopbrug.

Maak kans op lokale prijzen

Norbert Nordmann, de enthousiaste beheerder van het Kerstbomendoolhof, daagt iedereen uit voor een online spelletje! Ben jij de speurneus die alle letters in het Kerstbomendoolhof vindt? Bekijk het filmpje op www.cmweert.nl/wintersweert, ontdek de zeven letters, zet ze op de juiste volgorde en vul het antwoord in via het formulier op de website. Medio januari worden onder de goede inzendingen enkele leuke lokale prijzen verloot. Per e-mailadres is het mogelijk om eenmaal deel te nemen.

Kracht van lokale ondernemers

Het Kerstbomendoolhof was een initiatief van Ambiance Events in opdracht van Centrummanagement Weert. Dat er geen entreeprijs gevraagd werd is dankzij de financiële bijdrage van BIZ Ondernemers, de samenwerking van ondernemers in de binnenstad. Met het niet doorgaan van het evenement wordt de roep voor het lokaal bestellen van je kerstcadeau nog duidelijker. Het zijn immers lokale ondernemers die evenementen als dit mogelijk maken en graag ontvangen zij je ook in de toekomst in een levendige binnenstad. Steun ze tijdens de lockdown door je cadeau niet bij de webgigant te kopen, maar lokaal te bestellen. Veel ondernemers bieden servicegericht maatwerk en bezorgen bestellingen graag aan huis. Een compleet winkeloverzicht is te vinden op www.cmweert.nl