Plus Dennis van Moorsel wenst u een geweldig 2022

BUDEL-SCHOOT – Het team van Plus Dennis van Moorsel kijkt uit naar het nieuwe jaar. “Wij willen graag alle lezers van HAC Weekblad alvast een prachtig 2022 toewensen! We verwelkomen ze ook in het nieuwe jaar graag in onze winkel!” 

Plus Dennis van Moorsel heeft alle nodige maatregelen doorgevoerd, zodat er veilig gewinkeld kan worden. Bij de kassa’s zijn grote schermen aangebracht, er geldt een maximaal aantal klanten in de winkel en winkelkarretjes en handen kunnen gemakkelijk ontsmet worden en bij de kassa’s blijven de glazen schermen aanwezig. Het dragen van een mondmasker is verplicht in de winkel. Bovendien is er ruim plaats in de winkel, zodat klanten elkaar niet in de weg hoeven te lopen. Zo kan de veiligheid van de klanten en het personeel beter gegarandeerd worden. 

En wist u dat Plus Dennis van Moorsel een ruime parking heeft met maar liefst 130 gratis parkeerplaatsen? Zo heeft u gegarandeerd een plekje en kan u gemakkelijk en op het gemak uw boodschappen in de auto plaatsen. Liever uw boodschappen thuis laten bezorgen? Kijk dan snel op www.plus.nl waar u met slechts enkele klikken uw winkelkar kan vullen en de boodschappen op een door u gewenst moment kan laten leveren of ophalen bij de winkel. Bezorgen is mogelijk tot en met Pelt! 

Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot. De winkel is op vrijdag 31 december geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag 1 januari is de winkel gesloten en op zondag 2 januari is de winkel open van 8.00 uur tot 18.00 uur. Daarna gelden de reguliere openingstijden weer: maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 18.00 uur. 

Foto Jos Meusen