Meer regie over eigen gezondheid

CRANENDONCK – Huisartsengroep (HAGRO) Cranendonck is een samenwerking van de huisartsen in Budel, Maarheeze en Soerendonk. Gezamenlijk hebben zij individueel, per praktijk een app gelanceerd om patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zij brengen deze graag onder uw aandacht.

Door Bas Kusters 

HAGRO-Cranendonck bestaat uit de huisartsenpraktijken: Huisartsenpraktijk Rombouts en Kox, Huisartsenpraktijk Schouten, Huisartsenpraktijk Donders/ vd Meer, Huisartsenpraktijk Uitendaal, Huisartsenpraktijk Soerendonk, Terra Medici en Huisartsenpraktijk van Kerkhoven en van de Ven. Iedereen heeft een eigen praktijk, website en nu ook een eigen app. Ze bieden verschillende diensten aan, passend bij hun praktijk. Van het geven van online consulten tot de mogelijkheid van het maken van webafspraken. Ook kunnen patiënten hun eigen dossier inzien en herhaalrecepten opvragen.

Waarom dit initiatief? HAGRO-Cranendonck vindt het belangrijk om de toegankelijkheid van zorg te verbeteren. Dit doen ze via de app omdat dit de bereikbaarheid vergroot, doordat de app niet gebonden is aan de openingstijden van de praktijk. Ook draagt het gebruik van de app bij aan de zelfredzaamheid van mensen. Hierdoor zijn de artsen in staat daadwerkelijk meer zorg te bieden en in staat om mensen die persoonlijk hulp nodig hebben sneller te kunnen helpen.

Eerder bestond al de service via de website, maar nu sinds een jaar ook via de app. Graag brengen de huisartsen dit gezamenlijk bij de mensen onder de aandacht. Wanneer iemand hulp nodig heeft bij werken met de app, neem dan gerust contact op.

Huisartsenpraktijk Rombouts en Kox
www.huisartsenpraktijkromboutskox.nl
App: Medgemak

Huisartsenpraktijk Schouten
www.huisartsschouten.praktijkinfo.nl
App: Medgemak

Huisartsenpraktijk Donders/ vd Meer
www.huisartsenbmc.nl
App: Medgemak

Huisartsenpraktijk Uitendaal
www.huisartsenbmc.nl
App: Medgemak

Huisartsenpraktijk Soerendonk
www.medischcentrumsoerendonk.uwartsonline.nl/
App: UwZorgOnline

Terra Medici
www.terramedici.praktijkinfo.nl
App: UwZorgOnline

Huisartsenpraktijk van Kerkhoven en van de Ven
www.medischcentrum.net
App: UwZorgOnline

Belangrijk om te vermelden: de app is een aanvulling op de service die HAGRO-Cranendonck patiënten biedt. De andere manieren van service verlenen blijven vanzelfsprekend ook gewoon bestaan.

Afbeelding APP