Ongekend huisartsen initiatief binnen Cranendonck

In navolging van een andere gemeente en in strijd tegen Corona, hebben alle huisartsen, praktijkassistenten en zorgmedewerkers van Cranendonck een wereldprestatie geleverd. In een gezamenlijk opgezette organisatie heeft men de boostercampagne een enorme “boost” gegeven. Mijn vrouw had een oproep voor deze  boosterprik gekregen, welke in de Smeltkroes in Maarheeze gegeven werd. Daar ik in de veronderstelling was dat deze voor iedereen mogelijk was, ben ik met haar meegegaan. Bij binnenkomst viel het mij al opdat de ontvangst en het daaropvolgend welkomstgesprek met een bijna militaire operatie werd uitgevoerd.

Helaas bleek tijdens het gesprek ik niet op de lijst te staan, ik was net te oud. Maar, vervolgde ze, als wij vanavond serums overhouden willen wij u graag bellen. En inderdaad, even na 21.00 uur ging de telefoon en werd ik door een medewerkster van een dokterspraktijk uit Soerendonk (!) voor de prik uitgenodigd. 

Tijdens het gesprek in aanloop naar de vaccinatie vroeg zij of ik al een afspraak bij de GGD had lopen. Inderdaad, ik had een afspraak voor medio januari. Zullen wij deze dan voor u cancellen? Wat een service en dat in deze hectische tijd.

En wat ik het meest bijzondere vond? Dat voor mij in de rij iemand uit Gastel stond en achter mij een dame uit Budel. Even geen onderlinge strijd uit welk dorp je komt, nee wij waren “een”. Ik ben daarom trots te kunnen zeggen “ik ben een Cranendoncker”

Fam. Keizer jawel, uit Cranendonck