Kunst met hondenpoepzakjes 

Vandaag maakte ik bijgevoegde foto van dit kleurrijke kunstwerk, vervaardigd door hondenliefhebbers hier in de buurt. Zou de uitvinder van de hondenpoepzakjes ooit hebben durven dromen, dat hondenbezitters er zo’n “kleurrijke schilderijen” mee konden en zouden maken. Dit kleinood komt ieder jaar weer krachtig naar boven wanneer de struiken die het verhullen worden gesnoeid. Wat zijn wij toch rijk hé, dat we zoveel verborgen talenten in de gemeente hebben… Of…. Misschien toch arm….. dat ze wel van alle lusten van hun viervoeters willen genieten, maar de lasten in het openbare groen gooien. Laten we samen een mooie start maken voor 2022 en zorgdragen voor elkaar en voor onze omgeving. Er is maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn.

Ik wens u allen heel veel liefde en een goede gezondheid.

AVE