ELAN presenteert kieslijst

CRANENDONCK – De top 10 van de kieslijst van ELAN is bekend! Op de kieslijst van ELAN zijn een aantal nieuwe gezichten te zien. 

De nieuwe lijst, binnen ELAN ook wel ‘Nieuw Elan’ genoemd, is een mix van ervaring en een frisse blik, jong(er) en oud(er), man en vrouw, en is het gezamenlijke standpunt om alle kernen van gemeente Cranendonck te vertegenwoordigen. Zoals eerder bekend gemaakt is Carry van Rooij de lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Hij wordt gevolgd door de volgende negen kandidaten. 

Irma Thijssen is het eerste nieuwe gezicht. Ze is geboren en getogen in Maarheeze en nu woonachtig in Budel. Irma wil zich inzetten voor de thema’s Verenigingen en Sport, Cultuur & Toerisme. Geert Rijkers komt uit Budel en ondersteunt al 4 jaar de raadsleden als commissielid. In het dagelijks leven houdt hij zich voornamelijk bezig met juridische zaken. Geert wil zich inzetten voor de thema’s Wonen en het AZC Cranendonck. 

Martien Beliën staat al jaren voor Gastel klaar waar hij ook woonachtig is. Martien weet wat er speelt en hoe hij hier de inwoners van Cranendonck in kan vertegenwoordigen. Martien zet zich al jaren in voor Elan als raadslid en is actief bij verschillende verenigingen. Wederom zal Martien zich voornamelijk inzetten voor de thema’s AZC Cranendonck, Leefbaarheid en Verenigingen. Jack Umans is het tweede nieuwe gezicht op de lijst, is Jack. Jack woont in Soerendonk en is ondernemer. Hij is een aanwinst voor Elan, omdat Jack weet wat er speelt in de gemeente op het gebied van bouwplannen, ondernemerschap en financiën. Jack is onze man voor de thema’s Financiën en Economie & Duurzaamheid. 

Marloes Langers-Jansen is eveneens een nieuw gezicht. Ze weet wat er speelt bij jong en oud, voornamelijk op het maatschappelijke vlak. Naast haar werk is Marloes actief bij verschillende verenigingen. De thema’s waar Marloes zich voor in gaat zetten zijn het  Sociaal Domein en de Verenigingen. Vincent Kees is reeds jarenlang actief lid van Elan. Hij kent de kneepjes van het raadslidschap nu hij reeds eerder raadslid is geweest. Wederom wil hij graag zijn steentje bijdragen. De fractie kan altijd terecht bij Vincent voor advies op het gebied van Sociaal Domein en Financiën.  Leonie Bruggink is een bekend gezicht op de lijst. Naast haar inzet voor het Waterschap De Dommel, blijft Leonie bereid om Elan te vertegenwoordigen. Haar aandachtsvelden zijn water gerelateerde zaken, bestuur en organisatie, sport en leefbaarheid. Patrick Beerten is oud-wethouder in Cranendonck en stelt zich op plaats 9 verkiesbaar. Patrick bezit veel kennis van de thema’s Financiën, Bestuur & Organisatie en Sport, Cultuur & Toerisme. Op de 10de plaats staat Frans Strik. Hij was eerder 8 jaar wethouder in Cranendonck. Frans heeft een groot hart voor het sociale domein maar is op verschillende terreinen inzetbaar. 

Een top 10 om trots op te zijn, een top 10 die er voor gaat! Uiteraard met de ondersteuning van alle kandidaten die Elan vertegenwoordigen. Het is tijd voor Elan! 

Foto Carry van Rooij (lijsttrekker)