Infovergadering: nieuw natuurbeheerplan in opmaak

HAMONT-ACHEL – Samen met de universiteit KU Leuven, Bosgroep Limburg en Regionaal Landschap Lage Kempen is de stad Hamont-Achel bezig met de opmaak van een natuurbeheerplan. Hierin worden – voor verschillende percelen – voor een periode van 24 jaar enkele beheerdoelstellingen en bijhorende maatregelen vastgelegd. Omdat er een volledig nieuw natuurbeheerplan wordt opgemaakt, organiseren de verschillende partners een online infovergadering op maandag 17 januari om 19.30 uur om de eigenaars van bos en/of natuurpercelen te informeren.  Bezit jij een of meerdere percelen bos en/of natuur in Hamont-Achel? Tijdens de infovergadering worden eigenaars uitgebreid geïnformeerd over het nieuwe natuurbeheerplan. Wil jij deelnemen aan de infovergadering? Schrijf je vóór 13 januari in via www.hamont-achel.be/infovergadering-natuurbeheerplan. Voor aanvang ontvang je een link om de vergadering online mee te volgen.