Nieuwe datum: Annelies Van Dinter en Lotte Dodion in CC Palethe 

PELT – Op donderdag 27 januari om 20.30 uur staan Annelies Van Dinter en Lotte Dodion op het podium van CC Palethe met de voorstelling ‘Patti Smith: My Heart still hums’. 

In 2021 vierde schrijfster en rocklegende Patti Smith haar 75e verjaardag. Precies 50 jaar na Patti’s allereerste poëzieperformance bundelen dichter/performer Lotte Dodion en muzikant/multi-instrumentalist Annelies Van Dinter de krachten. Ze selecteerden en interpreteerden hun persoonlijke favorieten uit Smiths brede oeuvre. Van opzwepende tirades tot woorden van troost, van echo’s tot briesende paarden. ‘My heart still hums’ is een voorstelling met woord, muziek en beeld die de geest van Patti Smith eert en bezweert met gitaren, een Indianendrum en twee monden vol rock-‘n-roll. Deze voorstelling gaat door op donderdag 27 januari in plaats van op vrijdag 28 januari 2022. Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via www.palethe.be. Let wel, voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig. Meer informatie over de te volgen maatregelen is te vinden op www.palethe.be