Beste wensen van Theater De Hofnar!

VALKENSWAARD – De deuren van Theater De Hofnar blijven zeker tot en met 14 januari gesloten. Helaas weet het theater nog niet wat er tijdens de komende persconferentie besloten gaat worden. Ondanks dat kijken ze vol goede moed vooruit. De Hofnar hoopt in dit nieuwe jaar snel open te mogen.

Hieronder staat de info van enkele voorstellingen die (hopelijk) binnenkort in De Hofnar de zien zijn:

Camille Claudel
Op zaterdag 12 februari speelt Theater op ’t Voortje bij ons de voorstelling ‘Camille Claudel’. Het leven van Camille Claudel en dat van degenen om haar heen, haar moeder, de schrijver/diplomaat Paul Claudel en haar minnaar Rodin, worden vanuit verschillende perspectieven bekeken.

Huub Stapel
Huub Stapel komt op zaterdag 19 februari met zijn reprise-voorstelling ‘Het Huwelijk’. Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken.

Karin Bloemen & Cor Bakker
Heb je zin in een avondje theater ‘zoals het hoort’. Kom dan naar ‘Waar waren we gebleven…’ op donderdag 5 maart met Karin Bloemen & Cor Bakker. Ka&Co doen net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen!

Woezel & Pip (2+)
Voor de jeugd is er natuurlijk ook wat te zien. Op zaterdag 5 maart is Woezel en Pip ‘Sing-a-Long’ in De Hofnar te zien.  Het wordt één groot muzikaal meezingfeest. Zing en dans mee! Stilzitten is geen optie.

Kaarten 
Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is momenteel alleen telefonisch bereikbaar van van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) op doordeweekse dagen of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Mark Engelen