Hoortrunners, wees dankbaar!

BUDEL-DORPLEIN – Eind december 2021 is Corrie Helsloot overleden. Corrie was sinds 2013 lid van loopgroep De Hoortrunners. Hardlopen was haar passie. Corrie hield vooral van het lopen van de ‘Kapellenroute’ in Hamont. Gerry Claassen, Joan d’Alessandro en trainer Tonnie waren 31 december aanwezig bij de afscheidsdienst van Corrie. Corries loopschoenen hingen aan de kist. Dat was een ‘mooi detail’ van deze dienst.

Trainer Tonnie: “Dankbaarheid, iets waar de meesten van ons beter in kunnen worden en wat we in onze dagelijkse beslommeringen vaak vergeten. Blijf jezelf eraan herinneren hoeveel geluk je eigenlijk hebt, dat je de mogelijkheid hebt om hard te lopen. We zien in deze coronatijd dat we niet moeten ‘zeuren’ maar gemotiveerd moeten blijven.” 

Tonnie laat verder nog weten dat hij hoopt dat de trainingen begin februari weer hervat kunnen worden. Kijk voor meer info op www.hoortrunners.nl