Bekendmaking jeugdige hoogheden van Buul

BUDEL – Zaterdag 15 januari is het zo ver. Na een lange en spannende tijd van zwijgen en geheimzinnige afspraken worden ze dan toch bekendgemaakt: de jeugdige Hoogheden 2022 van c.v. Buulder Buk.

Allemaal op een aangepaste wijze natuurlijk. En helaas gaan we samen geen carnaval meemaken zoals we het met elkaar het allerliefste zouden willen vieren. Maar zoals ook Kerst en Nieuwjaarsdag gewoon zijn doorgegaan, zal er ook carnaval komen. Er komt geen nieuwe volwassen 67e hoogheid bij c.v. Buulder Buk, maar de jeugd wil wel graag laten weten dat zij carnaval vieren. Het is al vele jaren een goede gewoonte dat de uitverkiezing en begeleiding van het jeugdprinsenpaar van c.v. Buulder Buk geregeld wordt vanuit de Jeugdclubs Budel. Het zag er bij de voorbereidingen aanvankelijk allemaal naar uit dat we in 2022 carnaval op de een of andere wijze invulling zouden kunnen geven. Dus werd er vanuit de Jeugdclubs Budel ook een nieuw Jeugdprinsenpaar gezocht die na twee jaar hun voorgangers Jeugdprins Kes en Jeugdprinses Mara zouden gaan opvolgen. En ze hebben weer twee kanjers gevonden die er ‘keiveel’ zin in hebben om te laten weten dat zij het zijn: Jeugdprins 2022 en Jeugdprinses 2022 van Buul. We hebben zelfs al een foto van ze gekregen die we met jullie willen delen.

De Jeugdclubs Budel hebben er alles aan gedaan om de bekendmaking op een veilige en verantwoorde manier te kunnen organiseren op zaterdag 15 januari. Dit gebeurt digitaal vanaf 13.30 uur, met inachtneming van alle geldende regels om het voor iedereen veilig te kunnen houden. En iedereen kan meekijken! Ben je ook benieuwd wie de belangrijkste bok en geit gaan zijn tijdens carnaval 2022 in Buul? Dan kun je zaterdag 15 januari inloggen via www.jeugdclubsbudel.nl. Dan ben je er getuige van en kun je ook zien wie er aan de andere kant zichtbaar zijn van deze foto. Hou voor alle ontwikkelingen rondom carnaval 2022 de website www.buulderbuk.nl in de gaten of volg ons op Facebook.