Kwart voor Vrijdag opnieuw uitgesteld

BUDEL – In samenwerking met Theater De Borgh heeft Lexke Theatercafé op zaterdag 15 januari 2022 de voorstelling van Kwart voor Vrijdag gepland staan. Door de verscherpte maatregelen vanwege de nieuwe Covid-variant heeft Lexke Theatercafé helaas moeten besluiten om deze voorstelling, alweer, uit te stellen.

Gelukkig willen de heren van Kwart voor Vrijdag heel graag hun voorstelling bij Lexke Theatercafé  op de planken brengen en zijn ze weer bereid om op een andere datum naar Budel te komen. Dus, de voorstelling wordt ook nu niet geannuleerd maar uitgesteld.

Afhankelijk van de ontwikkelingen zal een nieuwe datum worden gekozen.

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.  Deze info zal zowel in de HAC verschijnen als in een mail, gericht aan de passepartout-houders. Bewaar de kaartjes, ze blijven nog steeds geldig.

Foto KwartvoorVrijdag – facebook