Dakgoof, voor al uw klussen in en rond het huis 

VALKENSWAARD – Goof Mollen (22 jaar) is een jonge ondernemer uit Valkenswaard. Met zijn eigen zaak ‘Dakgoof, uw allround partner in en om het huis’ biedt hij klussen allerhande aan. Gaande van dakwerken, het reinigen en repareren van dakgoten tot tuinonderhoud, het reinigen van zonnepanelen en sloopwerkzaamheden. “Klopt,” vertelt Goof, “aanvankelijk specialiseerde ik me in het reinigen en repareren van dakgoten maar al snel kwam de vraag of ik ook andere klussen uit kon voeren.  Zo groeide ik al snel uit tot een allround partner voor heel diverse klussen.” 

Goof is altijd handig geweest en heeft op korte tijd heel wat ervaring opgedaan. “Ik heb de kneepjes van het vak geleerd bij een ander bedrijf in de regio en in 2020 heb ik de stap gezet en ben ik gestart met mijn eigen zaak. In dat jaar gingen veel mensen, mede vanwege corona, flink aan de slag in en om het huis en zo kreeg ik meteen heel wat opdrachten binnen. Ik sta open voor allerhande klussen, dus klanten hoeven zeker niet te aarzelen om contact met me op te nemen. Alles is bespreekbaar en er is heel veel mogelijk.” 

Niet enkel de professionaliteit waarmee de klussen uitgevoerd worden, maar zeker ook de service is een belangrijke troef van dit bedrijf. “Klanten hebben mij als aanspreekpunt gedurende het hele traject. Bovendien geldt: afspraak is afspraak, iets wat mijn ouders me met de paplepel hebben meegegeven. Voor er gestart wordt met een klus worden er duidelijke en transparante afspraken gemaakt zodat er weinig ruimte is voor miscommunicatie.” 

Dakgoof voert werken uit in Valkenswaard en de ruime omgeving, ook in België. Voor meer informatie en foto’s van eerder gerealiseerde projecten neem een kijkje op www.dakgoof.nl of op de Facebookpagina. Of neem contact op met Goof via tel. 0031 6 10279728 om de mogelijkheden te bespreken.