J14 Sporting Pelt zijn nieuwe jaar goed gestart

PELT – Het afgelopen weekend ging er voor de J14 eindelijk nog eens een competitiewedstrijd door. Het was al van half november 2021 geleden dat ze een competitiematch speelden. In hun gloednieuwe truitjes kwamen ze zaterdag het plein op in Tongeren: de nummer 2 in de rangschikking. Het werd een leuke wedstrijd die in de eerste minuten gelijk opging. Na een tiental minuten wisten onze Sportingboys een kloofje te slaan en konden ze de voorsprong geleidelijk aan uitbouwen. Zo gingen we rusten met een 10 – 18 tussenstand in ons voordeel. Beide teams kwamen weer zeer gedreven uit de kleedkamers. Het bleef een interessante wedstrijd, maar Sporting kon de voorsprong nog iets vergroten en won uiteindelijk de wedstrijd met 20 – 31. In de tussenstand blijven onze jongens de eerste plaats verdedigen met 1 punt voor op Tongeren. Onze J14 hebben wel 1 wedstrijd minder gespeeld dan de andere ploegen. Dit zijn dus goede vooruitzichten voor het klassement! Scoren gaat ook vlotjes: 193 goals op 6 wedstrijden en 62 tegendoelpunten. Namens het hele team van J14 wensen we iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022!