Kom bloed geven 

HAMONT-ACHEL / PELT – Het Rode Kruis, afdelingen Hamont-Achel en Pelt, organiseren op regelmatige basis bloedinzamelingen. Stel je voor: jij kan zomaar het leven van iemand redden! Gewoon door bloed, plasma of bloedplaatjes te geven. Het vraagt amper een klein uurtje van je tijd. Dus waar wacht je op?

De eerstvolgende inzameling gaat door in PC Achel Statie aan de Sint Odilialaan 58 in Achel. Dit op maandag 17 januari tussen 18.00 uur tot 20.00 uur. Op 28 januari is iedereen welkom in zaal De Schakel aan de Leukenstraat 29 in Pelt tussen 17.00 uur tot 20.00 uur. In Sint-Huibrechts Lille wordt er op 21 februari van 18.00 uur tot 20.30 uur een inzameling georganiseerd, in de parochiezaal (Lille Dorp 26). In de Rode Kruislokalen aan de Steenstraat 5 in Hamont-Achel wordt er op maandag 28 februari weer een bloedinzameling georganiseerd. Iedereen is welkom tussen 17.30 uur en 20.00 uur. Om een afspraak te maken op één of meerdere momenten, kijk op www.rodekruis.be