Bertien Nijnens nieuwe coördinator Toon Hermans huis Weert e.o.

WEERT – Bertien Nijnens (56) is per 1 januari 2022 de nieuwe coördinator van het Toon Hermans Huis Weert e.o.. Zij is de opvolgster van Maria Bakx en Tanja Kools die ongeveer 10 jaar in een duo-functie het coördinatorschap hebben vervuld. 

Bertien Nijnens is afkomstig uit Ospel maar samen met haar partner en kinderen al geruime tijd woonachtig in Weert. Bertien is ruim 35 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Als verpleegkundige in de kliniek, als ambulance verpleegkundige en als opleidingsconsulent bij Ambulancezorg Limburg-Noord. Daarnaast is zij o.a. communicatietrainer/coach en heeft zij recent de studie Toegepaste Psychologie afgerond. In 2020 heeft zij de gezondheidszorg verlaten om samen met haar partner een natuurkampeerterrein in Weert te exploiteren. In de aanvangsfase kan Bertien een beroep doen op de jarenlange kennis en ervaring van Maria Bakx en Tanja Kools.

Afscheid

Met het afscheid van Maria Bakx en Tanja Kools  is een einde gekomen aan een periode van jarenlange, goede onderlinge samenwerking en van harmonieuze samenwerking met bestuur, vrijwilligers en talrijke externe relaties. Maria en Tanja blijven op projectmatige wijze aan het Toon Hermans Huis Weert e.o. verbonden onder meer bij initiatieven als de de Toons Toppers (beklimming van de Mont Ventoux) en de sponsorloop Lopen voor Hoop (voorheen SamenLoop voor Hoop).

Toon Hermans Huis Weert e.o.

Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd en zijn of haar naasten. Het huis bestond in 2021 tien jaar en is gericht op ontmoeten, ontspannen en verwennen. Voor meer informatie over het huis zie www.toonhermanshuisweert.nl of bel 0495-541444.