Onze Lieve Vrouwe wandeltocht Scherpenheuvel-Lindelhoeven 

PELT – Na twee afgelastingen omwille van Covid 19 meent de organisatie van de Onze Lieve Vrouwe wandeltocht an Scherpenheuvel Lindelhoeve nu toch zeker te zijn dat de 10° editie van de Onze Lieve Vrouwe wandeltocht Scherpenheuvel Lindelhoeven dit jaar zal kunnen doorgaan. De tocht zal doorgaan op zaterdag 7 mei 2022 en de inschrijving bedraagt € 25,-. De volledige opbrengst gaat naar Palliovik, een Peltse vereniging die de palliatieve thuisbegeleiding van kinderen van UZ Leuven financieel ondersteunt.

Inschrijven kan vanaf 1 februari via www.kraftmanchronotiming.be/kalender/

Op 7 mei kan men zich aanmelden vanaf 6.30 uur in Den Drossaerd te Lindelhoeven, Pelt. Vertrek van de laatste bus richting Scherpenheuvel is om 7.30 uur stipt. Om 8.45 uur is dan het vertrek in Scherpenheuvel in groep tot aan de eerste bevoorradingspost op ongeveer 7 kilometer. Vanaf daar wandelt men individueel via een bepijlde route naar Lindelhoeven met onderweg nog eens 6 bevoorradingsposten met drank en versnaperingen. De totale afstand bedraagt ongeveer 50 kilometer en de route loopt even langs de demer, via veel bospaden en vooral autovrije/luwe wegen. Bij aankomst aan Den Drossaerd wacht een aandenken en een kleine maaltijd (friet met snack). Door het succes van de voorbije edities konden we reeds een mooie som aan Palliovik schenken. Uiteraard is iedereen welkom.