Jeugdprinsenpaar Buulder Buk bekendgemaakt

BUDEL – Met ongeveer een maand vertraging werden ze dan toch bekend gemaakt. Op zaterdag 15 januari kwam er een einde aan een lange tijd van voorbereiding en stiekem afspreken. Eindelijk mogen ze het tegen iedereen zeggen: “Wij zijn Jeugdprins en Jeugdprinses 2022 van c.v. Buulder Buk.” Op de dag dat de receptie gepland stond voor een nieuwe 67e hoogheid van c.v. Buulder Buk organiseerde de Jeugdclubs Budel de digitale presentatie van het nieuwe Jeugdprinsenpaar. Via de website www.jeugdclubsbudel.nl kon iedereen op afstand veilig en geheel coronaproof getuige zijn van deze bekendmaking.

De jeugdclubs Budel hebben inmiddels bij hun activiteiten al meermaals gebruik gemaakt van de streamingstechniek en weten daarbij elke keer weer velen te vermaken. Prins Bart I en Prinses Ingrid waren aanwezig namens c.v. Buulder Buk om Jeugdprins Kes en Jeugdprinses Mara met wie ze samen twee jaar mochten regeren over het Buuls Bokkenriek te bedanken voor hun grote inzet. Na het inleveren van de capes en de skepters werd het spannend. Wie zouden de opvolgers gaan worden en daarmee eigenlijk ook meteen de Hoogheden voor c.v. Buulder Buk in 2022?  Ze zeggen het met hun eigen leus: “Hier zijn we dan Noah en Stan, we maken er een feestje van!”

Jeugdprins Stan Beerten is de oudste zoon van Pascal en Heidi Beerten en woont met broertje Bram en konijn Snuffie op ‘t Stepke in Budel. Met een verjaardag in de carnavalstijd op 30 januari gaat het om een echte carnavalsliefhebber! Het liefst viert hij carnaval met zijn vrienden van cv de Flappies. Naast carnaval maakt hij graag TikTok filmpjes, kun je hem vinden op de tennisbaan, bij de Jeugdclubs in de blokhut of bij zijn vrienden. Stan zit in groep 8 van De Boogurt bij meester Roel en juf Marlijn. Later wil hij ook graag meester worden op school. 

Jeugdprinses Noah Biermann is de dochter van Remco en Saskia Biermann. Na haar verjaardag op 15 december heeft ze de carnavaleske leeftijd van 11 jaar bereikt. Met haar ouders, broertje Joël en haar twee honden Nala en Woezel wonen ze op de Hanendijk in Budel. Noah houdt van dansen en zingen en traint haar dansmoves bij UC Dance. Ook Jeugdprinses Noah maakt TikTok filmpjes, houdt van tekenen en spreekt naast de activiteiten van de Jeudgclubs graag af met vriendinnen. Ook Noah zit in groep 8 van de Boogurt bij meester Roel en juf Marlijn dus daar is het zeker tot en met de carnaval groot feest.  Binnenkort kan heel Budel nog nader kennismaken met het Jeugdprinsenpaar als het Bokkenblaaike 2022 in de bus valt. Hou voor alle ontwikkelingen rondom carnaval 2022 de website www.buulderbuk.nl in de gaten of volg ons op Facebook. Via de website kun je in de shop altijd nog aan een vlag komen en andere attributen om toch een beetje carnaval te vieren.

Jeugdprins

Foto Smile