M15 Sporting Pelt wint van DHCO!

PELT – In oktober verloren de meiden van Handbal Sporting Pelt M15 thuis twee keer tegen een sterk DHCO1. Ze wisten daarom dat het moeilijk ging worden, maar….  elke wedstrijd moet gespeeld worden. De eerste helft bleef het gelijk opgaan tot de 16e minuut. Vanaf dan namen de Neerpeltse meisjes het spel als team over met een welverdiende 10-12 op het scorebord. Werken voor en met elkaar, hebben ze super uitgevoerd! De tweede helft begon Sporting sterk en werd de kloof met de buren uit Overpelt steeds groter. Eindscore 3-9. Zowel trainster Ingrid als de speelsters van Sporting waren héél tevreden. Het vele trainen op spel, opentrekken, breed spelen en vooral stevige passes met weinig tot geen balverlies wierp duidelijk zijn vruchten af. Proficiat dames!

Op de foto de M15 van Sporting Pelt