Miniboerenpaar staat ook klaar

BUDEL – Vorig jaar hebben ze het moeten overslaan. En of het dit jaar echt gaat lukken is nu ook nog de grote vraag. Maar ze staan er klaar voor. Ze staan te trappelen van ongeduld en als het kan zullen ze van zich laten horen. Het miniboerenbruidspaar van Buul. Naast de presentatie van het Jeugdprinsenpaar werden ze bekendgemaakt tijdens een livestream op zaterdag 15 januari. De organisatie van de Mini boerenbruiloft in Buul is sinds 2016 in handen van Scouting Frère Jacques uit Budel.

Boerenbruidegom Jim en Boerenbruid Noortje werden voorgesteld aan Budel. Boerenbruidegom Jim is d’r enne van Bas van Jacques van Poel Geurts en van Nancy van Adrie van Venrooij. Oftewel Jim Geurts. Jim heeft een zusje met de naam Sjors en woont in Buul, um d’n hook bie de Jumbo. Zijn hobby’s zijn scouting, gamen, pokémon kaartjes sparen en buiten spelen. Boer Jim zit in groep zes op De Boogurt en zijn getuigen bij de Mini Boerenbruiloft zijn Ryan en Finn.

Boer Jim gaat trouwen met boerenbruid Noortje Aarts. En zij is d’r een van Wellum van Tiek van Thiês Arts en van Charlotte van Math Frantzen. Noortje heeft nog een zusje, Lieke en broer Job. Ze wonen vlak bij bakker Teeuwen en haar hobby’s zijn scouting, turnen, skeeleren en buiten spelen op de trampoline. Boerin Noortje zit ook op De Boogurt in groep vijf en haar getuigen zijn Fenna en Lieke.

Afhankelijk van de beperkingen die er zijn zal er der komende weken bekeken worden of en zo ja wanneer het feest kan losbarsten. Maar we weten in elk geval met wie we te maken gaan krijgen. Volg de ontwikkelingen op de website www.buulderbuk.nl en volg zowel Scouting Budel als c.v. Buulder Buk op Facebook.

En ook het miniboerenbruidspaar is bekend gemaakt. Foto Monique Duisters.