STEMPEL sponsor heren recreanten Ledûb Volleybal 

BUDEL – Tijn Evers, bekend als de Prins van de Buulder Buk in het seizoen 2019, speelt al vele jaren bij de volleybalclub Ledûb en ondersteunt de club daar waar mogelijk is. Als eigenaar van het bouwbedrijf Stempel zette hij afgelopen week zijn handtekening 

onder een driejarig contract als sponsor voor de heren recreanten. De naam van het bedrijf Stempel staat vanaf heden op de voorzijde van de shirts. Stempel zorgt ervoor dat je tijdens de bouw van jouw droomhuis volledig ontzorgd wordt. Vanaf de eerste schets op papier tot aan het moment dat voor de laatste keer de deur van de splinternieuwe woning wordt dichtgetrokken. Zij bouwen aan uw project alsof het van zichzelf is, met alle aandacht en zorg. Nuchter, toegewijd en scherp zijn de termen die bij Stempel de boventoon voeren.     

Een bedrijf waar je graag jouw bouwproject wil onderbrengen. Contact : Stempel Tijn Evers 0031 40 2062674

Op de foto Tijn Evers van Stempel en Charles Bouwer van Ledûb Volleybal. Foto Jos Meusen