Carnavals Cup Cranendonck

CRANENDONCK – Zoals vorige week in HAC Weekblad te lezen was, is de finale van Carnavals Cup Cranendonck verzet naar zondag 13 maart 2022. Omdat momenteel nog niet duidelijk is wat er mogelijk is qua aantal bezoekers is de organisatie uitgegaan van 150 personen. Dat is het aantal dat er in De Borgh kan wanneer er rekening gehouden moet worden gehouden met 1,5 meter afstand onderling. Mochten er tegen die tijd versoepelingen zijn zodat er meer mensen in de zaal kunnen, dan kunnen geïnteresseerden zich persoonlijk melden aan de zaal waarna deze mensen (na een donatie aan de Cliniclowns) binnen mogen. Dit natuurlijk tot het op dat moment geldende wettelijke maximum bereikt is. Hierbij geldt zonder uitzondering: Wie het eerst komt, het eerst maalt en vol-vol. De aanvangstijd is 12.00 uur en het duurt tot ongeveer 16.00 uur. De dresscode is vanzelfsprekend: Carnaval!